close

Aceste chiftelute marinate sunt asa de pufoase si gustoase, ca nu ma mai pot opri din mancat. Incercati aceasta reteta.

Aceste chiftelute marinate sunt asa de pufoase si gustoase, ca nu ma mai pot opri din mancat. Incercati aceasta reteta.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Chiftelute marinate.

Lista de ingrediente:

-2 cepe

-sare

-verdeata

-doua linguri faina

-o lingura de pasta rosii

-600 grame carne tocata

-un ou

-o felie paine mai veche

-100 ml ulei

-zahar

-o lingurita mustar

-50 ml vin alb

-tarhon

-o lingurita otet

Cum se prepara:

Ceapa se curata si se toaca marunt, se caleste in ulei .

Amestecam carnea tocata cu painea inmuiata in apa si stoarsa, apoi se adauga ceapa calita, verdeata tocata, oul batut.

Se pune sare si piper dupa gust.

Se formeaza cu mana chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

La sos taiem ceapa rondele, o calim in ulei, se stinge cu vin si se lasa 5 minute la foc .

Se pune o lingurita rasa de faina, 50 ml apa si pasta de rosii .

Se mai fierbe 5 minute se pune mustar , sare, piper, se adauga zaharul, tarhon si otetul.

Se stinge focul, se lasa 5 minute si apoi se poate servi .

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"