Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Ardei capia umpluti cu branză, imbrăcati in foietaj. Sunt o bunatate.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Ardei capia umpluti cu branză, imbrăcati in foietaj.

Lista de ingrediente:

– 5 ardei capia rosii

– 5 ardei capia albi

– 200 grame foietaj

– un galbenus de ou

– 150 grame bulgarasi de branza

Cum se prepara:

Ardeii se spală, se sterg de apă cu un servetel de bucătărie, se crestează intr-o parte cu varful unui cutit, si cu ajutorul unei linguri se scot cu grijă semintele.

Ardeii se umplu cu ajutorul cremei de branză.

Puteti folosi un pos să va fie mai usor să ii umpleti.

Foietajul se decongelează la temperatura camerei.

Se taie in fâşii, potrivind lungimea fasiilor in functie de mărimea ardeilor.

Se infăsoară fiecare ardei in fasia de aluat.

Se aşează ardeii în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se ung cu gălbenusul bătut.

Se dau la copt, în cuptorul încălzit, la 200 grade până se rumenesc frumos, circa 15-20 de minute.

Se scot ardeii si se pot servi calzi sau reci.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"