Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Bavareza de ciocolata, acest preparat delicios o sa va dea pe spate. E super bun.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Bavareza de ciocolata.

Lista de ingrediente:

– 100 gr lapte praf
– 4 lingurite gelatina
– 50 gr cafea
– 4 oua
– 150 gr zahar
– 400 gr frisca
– 2 lingurite rom
– 20 gr ulei

Cum se prepara:

Se face o cafea din 400 ml apa, cafea si zahar si se lasa la racit . Ouale se freaca cu zaharul, laptele praf, romul si esenta de cafea.

Se pun la fiert in baie de apa pana se ingroasa amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se lasa sa se racoreasca, se adauga gelatina topita in 200 ml apa calduta, se amesteca bine compozitia si dupa ce s-a racit se pune in frigider.

Cand incepe sa se inchege, se scoate din frigider, se adauga frisca, se toarna intr-o forma unsa cu putin ulei si se pune din nou la frigider. Peste cateva ore se scoate pe un platou si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"