Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Bors cu afumatura si praz

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Bors cu afumatura si praz.

Lista de ingrediente:

-500 de grame de praz

-1 lingura condiment cu gust de legume

-500 mililitri suc de rosii

-1 kilogram de cartofi

-sare dupa gust

-2 kilogram scarita afumata

-1 mix gogosari tocati

-1 plic bors cu legume

-1 legatura de leustean

Cum se prepara:

Spalam carnea, o punem intr-o cratita cu apa si condimente, iar apoi o dam pe foc pentru a fierbe. Adaugam si prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Dupa ce a fiert totul, adaugam sucul de rosii, pliculetul de bors, saram dupa gust si lasam sa mai traga 2-3 clocote iar apoi oprim focul si dam deoparte.

Borsul il putem servi cu mamaliguta calda.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"