close

Ca sa- i facem mai gustosi decat cartofii copti simpli, iata aici secretul si ii vom obtine mult mai deliciosi si aromati cu o garnitura pe masura pentru toti cei dragi.

Ca sa- i facem mai gustosi decat cartofii copti simpli, iata aici secretul si ii vom obtine mult mai deliciosi si aromati cu o garnitura pe masura pentru toti cei dragi.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Cartofi copti cu garnitura de ciuperci.

Lista de ingrediente:

-30 grame unt

-600 grame cartofi

-2 catei usturoi

-150 ml lapte

-jumatate din gurita condimente pentru cartofi

-60 grame ceapa

-o crenguta rozmarin

-o jumatate lingurita sare

-200- 300 grame ciuperci

-30 ml ulei

-o lingurita ierburi aromatice

-doua linguri smantana

Cum se prepara:

Cartofii se spala cu tot cu coaja.

Intr- o tava de copt, unsa cu unt, se aranjeaza cartofii, se adauga crengutele de rozmarin si laptele.

Se pun deasupra condimentele si usturoiul pisat, se amesteca bine, se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru o ora.

Ceapa se toaca marunt, ciupercile se taie in patru, se prajesc impreuna intr- o tigaie cu ulei.

Apoi se adauga untul, sarea si ierburile aromatice.

Se adauga in tigaie smantana si se amesteca.

Se prajeste inabusit pana este gata garnitura.

Cartofii se scot si se consuma alaturi de garnitura.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"