close

Cartofi cu usturoi si branza de vacu cu verdeturi. A durat 20 de minute sa-i prepar si 10 ca sa ii consumam!

13.02-POZA art.3 (cartofi la )

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Cartofi cu usturoi si branza de vacu cu verdeturi.

Lista de ingrediente:

-300 grame brânză de vaci

-800 grame cartofi mici

-10 căţei de usturoi

-4 linguri arpagic tocat

-piper măcinat

-2 lingurite seminţe de muştar

-sare

-2 linguri pătrunjel tocat

-80 grame smântână

-2 frunze de dafin

Cum se prepara:

Pentru inceput spalam cartofii si curatam usturoiul.

Pregatim o cratita cu apa si sare in care vom pune la fiert 25 de minute cartofii cu coajă, usturoiul, seminţele de muştar.

Amestecam intr-un bol smântâna cu brânza de vaci, asezonam cu sare si piper iar apoi amestescam cu verdeţurile

Scurgem de apa fierturile dupa care le saram.

Servim impreuna cu brânza cu verdeţuri.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"