close

Ciorba de vacuta maramuresana, este atat de delicioasa ca as manca la fiecare masa.

Ciorba de vacuta maramuresana, este atat de delicioasa ca as manca la fiecare masa.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Ciorba de vacuta maramuresana.

Lista de ingrediente:

-o jumatate de kilogram piept de vita

-o punga zarzavat de ciorba congelat

-doua rosii in bulion

-ulei

-o cana bors

-patrunjel

-condimente

-vegeta

Cum se prepara :

Se curata carnea, se pune la fiert cu putina sare, dupa ce da in clocot se pun legumele congelate.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se pun rosiile in bulion taiate marunt si se lasa la fiert pana se patrunde carnea.

Borsul se da in clocot separat, se sareaza si se adauga in oala cu ciorba.

Se mai da un clocot, se stinge focul, se presara deasupra patrunjel si se acopera oala.

Se serveste fierbinte alaturi de un ardei iute si smantana.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:

Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"