close

Copanele aurii, picante, aromate facute special sa ne rasfete atunci cand suntem infometati. Se prepara foarte repede.

Copanele aurii, picante, aromate facute special sa ne rasfete atunci cand suntem infometati. Se prepara foarte repede.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Copanele aurii, picante, aromate.

Lista de ingrediente:

– 10 copanele de pui

– 1 ceapa mica

– 3 catei de usturoi

– putin ghimbir ras

– 5 linguri unt de arahide

– 1 lingurita zahar brun

– 2 linguri sos de soia

– 1 lingurita sos chili

– 100 ml lapte

– 1 lingurita otet de mere

– ulei

– sare si piper

Cum se prepara:

Ceapa si usturoiul, taiate foarte marunt, se calesc in putin ulei incins impreuna cu ghimbirul dat pe razatoarea fina.

Se adauga sosul de chili, untul de arahide, sosul de soia, otetul, laptele si zaharul.

Se fierbe amestecul cateva minute, pana se obtine un sos consistent.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce s-a racit, copanelele se dau prin acest sos si se lasa la rece cel putin o ora.

Se prajesc in ulei incins si se scot pe servet de hartie absorbanta.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"