Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Corabioare cu nuci

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Corabioare cu nuci.

Lista de ingrediente:

– 200 gr faina
– 200 gr zahar pudra
– 200 gr unt
– 200 gr nuci macinate
– 2 lingurite esenta de vanilie
– 20 gr ulei
– 2 pliculete zahar vanilat
– sare

Cum se prepara:

Untul zaharul si un praf de sare, se freaca spuma, se adauga faina in ploaie, nucile si esenta de vanilie. Se framanta bine si se lasa la rece 1 ora.

Se scoate aluatul pe masa de lucru si se intinde o singura foaie de circa 1 cm grosime. Se taie in romburi sau in diferite forme si se pun intr-o tava tapetata cu ulei si pudrata cu putina faina. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc, se servesc pudrate cu zahar vanilat.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"