close

Cuscus cu legume un preparat de post rapid si gustos.

Cuscus cu legume

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Cuscus cu legume.

Lista de ingrediente:

– 1 buc. vanata
– 1 morcov
– 2 dovlecei
– o rosie
– usturoi
– o ceapa
– 1 ardei rosu
– 1 ardei galben
– 7 linguri ulei
– 200 gr cuscus
– sare si piper

Cum se prepara:

Intr-un vas punem cuscusul si turmam peste el 200 ml apa clocotita, 2 linguri de ulei si putina sare si lasam acoperit. Legumele se curata, se spala, se taie in cuburi mici si se calesc in tigaie cu cateva linguri de ulei.

Se pune intai ceapa si morcovul, apoi, vinetele, dovleceii si ardeii. Se sting cu putina apa se lasa la fiert timp de 5 min, apoi se adauga rosiile si usturoiul.

Se asezoneaza cu sare si piper se adauga cuscusul si se mai da in clocot 2-3 min. Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos de soia, dupa preferinta.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"