close

Drob de porc – Reteta pentru Craciun. Este geniala aceasta reteta!

Drob-din-carne-preparat-in-propria-bucatarie-delicos-si-aspectuos

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Drob de porc .

Lista de ingrediente:

1 plaman de porc

2 legaturi de ceapa verde

1 ficat mare de porc

3 rinichi de porc

6 -10 oua

1 foaie de placinta

1 legatura de patrunjel verde

3 inimi de porc

jumatate lingurita de boia de ardei iute

1 legatura de marar verde

1 morcov,1 ceapa, piper boabe, foi dafin (pentru fiert organele)

jumatate lingurita de piper macinat

1 lingurita de sare

Cum se prepara:

Intr-o cratita cu apa si sare punem organele de porc si le spumam. Langa acestea mai punem un morcov, o ceapa, doua foi de dafin, piper boabe. Dupa ce organele au fiert le punem la racit si le tocam marunt.

Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu toate ingredientelesi condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.

Pregatim o tava de chec pe care o ungem cu ulei, asezam foaia de placinta, ungem cu putin ulei, asezam umplutura de drob, mai punem si 2-3 oua fierte tare si curatate, iar deasupra asezam foaie de placinta si se unge cu ulei sau ou batut.

Bagam tava in cuptor timpde 45 de minute.

Cand este gata, scoatem si lasam sa se raceasca!

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"