close

Am facut un aperitiv, cu oua umplute pane, au iesit delicioase. Toti au fost foarte incantati.

Am facut un aperitiv, cu oua umplute pane, au iesit delicioase. Toti au fost foarte incantati.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Oua umplute pane.

Lista de ingrediente:

-20 grame bacon

-o jumatate lingurita mustar

-pesmet

-ulei

-sare

-6 oua

-o lingura

-sos de smantana sau maioneza

-50 g cascaval

Cum se prepara :

Ouale se fierb, baconul se marunteste, il amestecam cu sosul de smantana si mustarul.

Ouale se lasa la racit se curata si se taie jumatati .

Se scot galbenusurile si se adauga in baconul maruntit.

Se amesteca cu sosul de smantana si mustar, se pune sare si cu acest continut umplem jumatatile de ou.

Uniti doua cate doua jumatati apoi le inmuiem in ou batut, le tavalim prin pesmet si se prajesc in tigaie adanca cu ulei incins.

Ouale se pun pe un platou si deasupra se pune cascaval ras.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"