close

Iata modul corect de a coace cartofii intregi. Ies moi si apetisanti incat ii poti manca cu tot cu coaja.

pt art.9

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o metoda de a coace corect cartofii.

Pentru inceput dam drumu la cuptor si il setam la 200 de grade celsius.

Dupa asta spalam cartofii si ii uscam bine cu prosoape de bucatarie.

Fiecare cartof in parte se inteapa cu furculita si se unge cu putin ulei de masline.

Pregatim un bol in care vom pune cartofii, adaugam condimente dupa gust si amestecam bine.

Pregatim o tava, punem cartofii si ii bagam la copt pentru o ora.

Cartofii acestia sunt mereu moi in interios si au o crusta crocanta superba.

Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca inainte de a-i folosi la prepararea bucatelor.

x
Dati-ne un "Like"