close

Iubesc de nu mai pot strudelele . Indiferent cu ce sunt, mere, branza, dovleac, fructe de padure, nu conteaza pentru ca le adooooor. De aceea astazi fac strudele cu branzaaaaa. Cine ma ajuta?

strudel-cu-branza-Fotolia_5213924_Subscription_L-580×400

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Strudele cu branza.

Lista de ingrediente:

1 lingura de zahar pudra

150 g de branza sarata (telemea de vaca)

100 g de branza de vaci

1 pachet de foi de placinta

2-3 linguri de ulei

2 oua

Cum se prepara:

Pentru inceput desfacem fiecare foaie de placinta in parte, ca sa nu fie lipite . Dam pe razatoarea mica branza sarata si o amestecam cu branza de vaci. Batem bine ouale cu furculita intr-un bol separat si oprim 2 linguri pentru a unge strudele deasupra. Celelalte oua le amestecam bine cu branza.

Ungem o foaie de placinta si o ungem pe jumatate cu putin ulei , vom indoi partea neunsa peste cea unsa, dupa care vom mai unge putin si deasupra si asezam dupa preferinta o lingura de umplutura de branza sau mai mult ( mie imi place mai multa umplutura ) in partea de jos, indoim putin marginile exterioare si rulam pana la capat.

Deasupra dam cu putin ulei si uite asa am facut strudel cu branza . Continuam in aceleasi proceduri si cu restul strudelelor . Intr-o tava in care am pus hartie de copt , asezam strudelele obtinute si dam la cuptor .Dupa 5-10 minute cand incep sa se rumeneasca se scoate tava cu strudele din cuptor si se ung deasupra cu ou batut. Mai lasam 5- 10 min. sase rumeneasca.

Le scoatem din cuptor si le presaram cu zahar pudra.

Va uram pofta buna!

Sursa foto: clickpoftabuna.ro

x
Dati-ne un "Like"