close

Pe langa faptul ca este un preparat foarte aspectuos, aceste cosulete de dovlecei umplute cu de toate, sunt foarte delicioase.

Pe langa faptul ca este un preparat foarte aspectuos, aceste cosulete de dovlecei umplute cu de toate, sunt foarte delicioase.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Cosulete de dovlecei umplute cu de toate.

Lista de ingrediente:

-350 grame ciuperci

-200 ml lapte

-3 dovlecei

-o ceapa medie

-o lingura faina

-unt sau ulei

-sare

-piper

-150 grame cascaval

Cum se prepara:

Dovleceii se taie in forma de butoias, 4- 5 cm, se scobeste miezul cu lingurita, pentru a forma cosuletele.

Intr- o tava de copt unsa cu unt sau ulei, se pun dovleceii pe toata suprafata .

Se presara sare si piper.

Se incinge cuptorul la 180 de grade si se dau la cuptor separaT de umplutura.

Ciupercile se spala, se taie cubulete mici, se pun intr-un vas.

Ceapa se taie cuburi si se caleste in ulei incins, pana se rumeneste.

Se adauga ciupercile, se toarna lapte sau frisca, se pune faina in ploaie si se omogenizeaza bine cu continutul .

Se condimenteaza cu sare si piper si se tine pe foc pana va deveni un aluat dens.

Se ia tigaia de pe foc.

Dovleceii se scot din cuptor, se umple cu compozitia ciupercilor, cascavalul ras se pune deasupra si se coc in cuptorul incins la 180 de grade, circa 20 de minute, pana se rumenesc.

Se aseaza pe platou si se servesc.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"