close

Pentru a pregati un ficat cat mai suculent si gustos, iata rețeta cea mai potrivita.

Pentru a pregati un ficat cat mai suculent si gustos iata rețeta cea mai potrivita.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Ficat suculent si gustos.

Lista de ingrediente:

-doua cepe

-6 linguri faina

-ulei

-500 g ficat porc sau vita

-o lingurița sare

Cum se prepara:

Se curața ceapa, se taie rondele, se pun la prajit in tigaie.

Se spala ficatul, se taie felii subțiri de 1 cm, se presara cu sare si faina.

Se pune apoi in tigaia incinsa cu ceapa, lasandu- l deasupra sa nu se rumeneasca prea tare.

Trebuie sa fie suculent si foarte moale.

Cand considerați ca este gata, se scoate si se serveste.

Echipaj Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"