close

Pentru un mic dejun foarte consistent, preparati o marinata de carne care va iesi foarte suculenta, aromata, ideala pentru sandvisuri rapide si gustoase.

Pentru un mic dejun foarte consistent, preparati o marinata de carne care va iesi foarte suculenta, aromata, ideala pentru sandvisuri rapide si gustoase.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Marinata de carne pentru sandvisuri.

Lista de ingrediente:

-carne

-mustar frantuzesc

-sare

-usturoi

-ardei iute, chilli

Cum se prepara:

Mustarul frantuzesc se amesteca cu chilli, usturoiul pisat si sarea.

Se unge carnea, se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider timp de 4 ore.

Se tai doua bucati de hartie de copt si puneti carnea la mijloc si inodati capetele.

Se pune carnea impachetata intr- o tava de copt ,acoperita cu un capac.

Se coace timp de o ora, la 200 de grade.

Se scoate, se dezveleste si aveti cel mai bun mezel pentru micul dejun.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"