Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Prajitura impletita cu Nutella. O delicatesa

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Prajitura impletita cu Nutella.

Lista de ingrediente:

450 grame faina

30 grame unt

250 grame Nutella

2 galbenusuri

180 mililitri lapte

75 grame zahar

35 grame drojdie

Cum se prepara:

Pentru inceput dam drumu la cuptor si lasam sa se incalzeasca.

Punem faina intr-un bol si amestecam cu zaharul.

Intr-o cratita punem laptele la incalzit, adaugam untul urmat de drojdie.

Ingredientele lichide le amestecam cu cele pudra si galbenusurile pana rezulta un aluat elastic.

Lasam aluatul sa creasca intr-un vas uns cu putin ulei.

Apoi il impartim in patru si rulam sub forma unor discuri. Alternam discurile de aluat si crema de nutella pe o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Impletim prajitura si lasam sa creasca aproximativ 20 de minute.

Dupa acest timp, bagam tava in cuptor si lasam sa se coaca timp de 20 de minute.

Va uram pofta buna!

Sursa foto: www.libertatea.ro

x
Dati-ne un "Like"