Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Pudding

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Pudding.

Lista de ingrediente:

– 60 gr faina
– 60 gr miez de franzela
– o cana de lapte
– 20 gr stafide
– 100 gr coaja de portocala zaharisita
– 3 oua
– 50 gr zahar
– 100 ml rom
– 150 gr unt
– 1 praf de scortisoara
– 1 praf de cuisoare
– 0 jumatate de lamaie
– 2 pliculete zahar vanilat
– 20 gr pesmet
– 20 gr ulei
– sare

Cum se prepara:

Se freaca spuma ouale, zaharul, romul, untul si se adauga bucatele mici de franzela ce a fost inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se amesteca puternic si se pune faina, stafidele, coaja de portocala, praful de cuisoare si scortisoara, zeama de lamaie si putina sare.

Cand se omogenizeaza, se toarna intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se da la cuptor in baie de apa, cca. 1,5-2 ore. Se scoate din cuptor, se rastoarna pe un platou, se presara cu zahar vanilat, se stropeste cu rom si se serveste flambata.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"