Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Pulpe de pui, surpriza. Intrati sa vedeti supriza. Mmm

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Pulpe de pui cu ficat de porc si cascaval.

Lista de ingrediente:

-4 fasii de ardel sau gogosar proaspat

-2 fasii de ficat de porc

-1 ceapa

-50 mililitri vin alb

-2 pulpe de pui (depinde de numarul de persoane)

-sare

-1 cana apa

-4 linguri ulei

-2 catei de usturoi

-2 fasii de cascaval afumat

Cum se prepara:

Pregatim pulpele de pui, le spalam, curatam si le dezosam pe partea superioara. In locul oaselor punem fasii de ficat, cascaval si ardei. Aceastea se prind cu scobitori pentru a da forma pulpei initiale. Amestecam condimentele si pudram pulpele cu acestea, apoi le punem intr-o tigaie cu ulei incins pentru a se rumeni pe ambele parti.

Adaugam ceapa, usturoiul, vina si apa. Tigaia se acopera si lasam sa scada lichidul.

Pulpele le putem servi cu piure, mamaliga, salata sau muraturi.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"