close

Reteta unei prajituri minunate: Bounty Bars

bountybars-720×340

Ingrendiente blat:

-2 linguri cacao

-100 g zahar brun

-1 praf de copt

-2 linguri lapte

-3 oua

-125 unt

– 200gr faina

Ingrediente crema:

-100 nuca de cocos

-100 unt

-3 linguri pline cu gris

-300ml lapte

-100 gr zahar

Glazura:

-50 unt

-200gr ciocolata menaj

Mod de preparare:

Se bate untul cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare ou, iar la final se adauga laptele.

Se amesteca praful de copt cu faina si cacao si se incorporeaza in crema de unt.

Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar apoi se introduce in cuptorul cald timp de 20 minute la 180 grade.

Laptele caramelizat se face la rece si se insiropeaza blatul (se caramelizeaza 2-3 linguri zahar si de stinge cu 200 ml lapte).

Zaharul, untul, laptele si grisul se pun pe foc pana se ingroasa, se adauga nuca de cocos si se amesteca totul foarte bine.

Se mai tine pe foc 2-3 minute si se toarna fierbinte peste blatul racit.

Se toarna glazura deasupra si se pune la rece.

La final daca mai aveti cocos puteti pune deasupra pentru decor.

Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"