Specialitatea Casei

Din restaurant in bucataria ta!

Sarmale in foi de vita cu piept de curcan. Sublim

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Sarmale in foi de vita cu piept de curcan.

Lista de ingrediente:

bulion

2 bucati piept de pui curcan

sare

piper

cimbru

smantana

100 grame orez

foi de viţă murate

2 legaturi marar

2 cepe

Cum se prepara:

Dam drumu la cuptor si lasam sa se incalzeasca.

Cutatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei cu masline, apoi adaugam orezul inmuiat, sare, piper si cimbru.

Dupa ce amestecul s-a racit, il adaugam peste carnea de curcan tocata, 1 lingura de bulion si o legatura de marar tocat.

Impachetam sarmalele in frunzele de vita murate si le asezam intr-o oala de lut pentru sarmale adaugand si 2 linguri de ulei de masline.

Bagam oala in cuptor si lasam la foc mic.

La servire putem pune smantana si marar verde tocat.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"