close

Sarmalute cu cascaval fara orez, sunt foarte delicioase, o sa- i incantati cei pe care ii aveti la masa.

Sarmalute cu cascaval fara orez, sunt foarte delicioase, o sa- i incantati cei pe care ii aveti la masa.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Sarmalute cu cascaval fara orez.

Lista de ingrediente:

-500 g carne tocata

-250 g cascaval ras

-5 rosii

-100 ml ulei

-frunze de varza acra

-pasta de tomate

-morcovi

-2 cepe

-cimbru

-boia dulce

-piper alb

-coriandru

-verdeata

Cum se prepara :

Se aranjeaza frunzele de varza, se taie cotoarele.

Carnea se pune intr- un bol, se adauga ceapa tocata marunt, morcovii dati prin razatoare, mirodeniile, verdeata si cascavalul ras.

Se ruleaza sarmalele cu compozitia rezultata si se pun intr- o oala de lut in care am aranjat jos frunze de varza.

Dupa fiecare rand de sarmale se pun crengute de busuioc, rondele de rosii, cimbru si varza tocata.

Se alterneaza straturile pana terminam compozitiile .

Se amesteca pasta de tomate cu apa si cu 100 ml ulei si se rastoarna peste sarmale .

Se pune vasul 20 de minute la foc mic, apoi se introduc la cuptor timp de doua ore pana se inmoaie bine varza.

Se servesc cu mamaliguta, smantana si verdeata.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"