close

Secretul gospodinelor! De ce nu se arunca niciodata zeama de la castravetii murati

12.02-POZA art.9 (castraveti_murati3

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom da cateva idei de folosire a zeamei de castraveti murati.

Incepand de astazi nu mai aruncati zeama de la castravetii murati. Nu aveti idee cat de benefica este!

Zeama de la castravetii murati este extrem de ultila:

-zeama de la castravetii murati fragezeste carnea pentru friptura; pune carnea in zeama si las-o jumatate de ora inainte de a o baga la cuptor.

-mai ajuta la mentinerea gustului pastelor; turnam peste paste cateva linguri de zeama si aceasta va imbunatati si aspectul cat si aroma pastelor.

-oferta un gust incredibil hummusului; punem cateva linguri de zeama iar rezultatul va fi un gust dulce-acrisor.

-putem refolosi zeama pentru a conserva alte legume; acesta este perfecta in conservarea cepei, rosiilor si a usturoiului.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"