close

Sunca de casa. Este atat de simplu sa prepari sunca acasa, incat veti renunta cu siguranta la cea din comert.

12.02-POZA art.11 (sunca

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de sunca de casa.

Lista de ingrediente:

-piper negru macinat

-700-800 grame de piept de pui

-piper alb macinat

-150 grame carne de porc

-enibahar

-1-2 catei de usturoi

-sare

-sucul de la 1 sfecla

-1 lingura de amidon de cartofi

-jumatate pahar de lapte sau smantana

-maghiran macinat

Cum se prepara:

Cu un blender maruntim pieptul de pui si usturoiul.

Dupa asta adaugam carnea de porc pe care o taiem cubulete, urmata de condimente dupa care amestecam bine.

Apoi mai adaugam laptele, sucul de sfecla si amidonul si amestecam bine.

Punem compozitia de carne rezultata pe o hartie de copt, rulam si strangem bine in ambele capete cu o ata.

Batonul rezultat il vom pune intr-un vas cu apa dupa care il dam pe foc. Din momentul in care incepe sa fiarba apa mai lasam 40-50 de minute la foc mic.

La finla lasam sunca sa se raceasca dar fara sa o scoatem din folie.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"