close

Vrei sa pregatesti ceva din carne de pui, deosebit de gustos. Las reteta unui rulou cu sunca demential. Masa ta o sa arate ca de sarbatoare.

Vrei sa pregatesti ceva din carne de pui, deosebit de gustos. Las reteta unui rulou cu sunca demential. Masa ta o sa arate ca de sarbatoare.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Rulou din carne de pui cu sunca.

Lista de ingrediente :

-75 grame paine

-300 grame carne tocata pui

-100 grame prune uscate

-100 ml lapte

-sare

-100 grame sunca

-50 grame nuci

-piper

Cum se prepara:

Painea se inmoaie in lapte, se scurge, se adauga carnea tocata.

Se pune piper si sare se omogenizeaza bine.

Nucile se toaca marunt, de asemenea si prunele.

Se amesteca cu nucile, apoi se imparte carnea in 6 partile.

Se formeaza niste chiftelute ovale, se dau prin prunele si nucile maruntite.

Sunca se taie felii subtiri, se ruleaza chiftelutele din carne in sunca.

Se aranjeaza intr- o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 45 de minute la 180 de grade.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"