close

Acest preparat este extrem de indragit de cei care tin post. Va recomandam aceste Sarmale delicioase de post.

24.02-POZA art.11 (sarmale-ciuperci-stafide-580×400

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de sarmale cu ciuperci.

Lista de ingrediente:

-sare

-1 varza

-apa

-2 linguri de ulei vegetal

Pentru umplutura:

-500 gr de ciuperci proaspete sau 100 gr de ciuperci uscate

-1/2 de pahar de orez prefiert

-sare

-2 linguri de pasta de rosii

Cum se prepara:

Intr-o cratita se fierb frunzele de varza timp de 3 minute dupa care se scot din apa si se lasa la scurs.

Dupa trecem la ciuperci, le curatam, fierbem si tocam marunt. Apoi le amestecam cu orezul prefiert, pasta de rosii si adaugam sare dupa gust.

Pe fiecare bucatica de varza punem cate 2 linguri de umplutura, infasuram si le punem intr-o tigaie cu ulei incins sa se prajeasca putin.

Pregatim o oala in care vom aseza sarmalele, adaugam apa si condimentele dupa care bagam la cuptor.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"