close

Aceste parjoale din varza sunt perfecte pentru cei care postesc. Sunt foarte suculente si extrem de delicioase!

10.03-POZA art.7 (parjoale-din-varza

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de parjoale din varza .

Lista de ingrediente:

-3-4 căței de usturoi

-1 ceapă

-120 grame făină

-sare, după gust

-mărar, după gust

-pesmete, după gust

-80 grame griș

-piper negru, după gust

-pătrunjel, după gust

Cum se prepara:

Varza o taiem in patru, dupa care o punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute.

Apoi o scoatem din apa, tocam varza marunt de tot si o presam cu mainile pentru a o scurge de tot de apa.

Apoi maruntim usturoiul si ceapa si le punem peste varza.

Verdeata o spalam, o lasam sa se scurga, , o tocam si o punem peste varza.

Aduagm grisul si faina cernuta, condimentam si amestecam foarte bine.

Lasam sa se odihneasca 5 minute.

Dupa acest timp, incepem sa modelam parjoalele pe care le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"