close

Astazi va prezentam o reteta de drob super delicios cu carne si oua. Se prepara rapid si nu necesita multe ingrediente.

13.03-POZA art.7 (Untitled-2-10

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de drob cu carne si oua.

Lista de ingrediente:

-1 ceapă

-700 grame de carne tocată

-sare

-ulei vegetal

-5 ouă

-piper negru măcinat

Cum se prepara:

Pregatim o cratita in care punem apa si sare iar poi punem 4 oua la fiert. Dupa ce au fiert le dam prin razatoare.

Apoi curatam si tocam ceapa, pe care o punem la calit in ulei. Cand este gata o amestecam cu ouale rase si sarea.

Curățați și tocați ceapa. Prăjiți-o într-o tigaie cu ulei încins, până se va rumeni. Amestecați-o cu ouăle rase și sarea.

Carnea o vom aseza pe o folie de aluminiu, iar apoi formam un blat unifor si acoperim cu ouale rase.

Blatul rezultat il vom rula cat mai strans, dupa care invelim in folie de aluminiu si o asezam pe o tava de copt.

O punem in tava cupa care o bagam la cuptor timp de 30-40 de minute la temperatura de 180 de grade celsius.

Cu aproximativ 10 minute inainte de a fi gata, scoatem folia de aluminiu si il bagam in continuare pentru a se rumeni.

Va uram pofta buna!

Bonus

Este un aperitiv tare delicios, acest drob de ciuperci cu verdeata. Il vei repeta sigur.

In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Drob de ciuperci cu verdeata.

Lista de ingrediente:

-o jumatate kilogram ciuperci

-2 cepe

-doua legaturi ceapa verde

-marar verde

-patrunjel

-5 oua

-sare

-3 linguri smantana

-faina

Cum se prepara:

Se toaca ceapa, se caleste, se adauga ciupercile taiate feliute pana cand scade apa.

Cand au scazut se ia de pe foc si se lasa la racit .

Se amesteca cu foile de ceapa verde taiate marunt, se adauga verdeata tocata , sare, piper si se amesteca cu 4 galbenusuri si albusurile batute spuma.

Se face o coca dintr- un ou, 3 linguri de smintina, sare, faina cat cuprinde.

Se framanta bine, se intinde o foaie care se aseaza intr- o cratita tapetata cu hartie de copt.

Foaia imbracand si peretii laterali, depasind marginile.

Se toarna compozitia de ciuperci, se acopera cu marginile foii de aluat.

Se unge cu unt pe deasupra si se introduce la cuptor pana se rumeneste.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"