close

Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval: rapid și mega delicios.

Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Brioșe aperitiv cu piept de pui și cașcaval.

Lista de ingrediente:

– 1 bucată de piept de pui

– 200 g cașcaval

– 100 g făină

– 150 ml lapte bătut/chefir/iaurt

– 2 bucăți ouă

– 2 linguri maioneză

– 1 lingură pătrunjel

– 1 lingură mărar

– 2 lingurițe de sare

– 10 ml de unt topit

Cum se prepara:

Puneți pieptul de pui la fiert cu o linguriță de sare.

Când pieptul de pui este fiert și răcit, tăiați-l mărunt.

Într-un bol amestecați pieptul de pui tăiat cu cașcavalul dat prin răzătoare, făina, chefirul, ouăle, maioneza, pătrunjelul mărunțit și sarea.

Amestecați bine întreaga compoziție.

Ungeți tava specială pentru brioșe, cu untul topit.

Cu ajutorul unei linguri umpleți fiecare formă a tavei (12 bucăți).

Puneți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 20 de minute.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"