close

Budinca traditionala cu branza de vaci ” Alivanca ” un desert delicios iubit de intreaga familie .

Budinca traditionala cu branza de vaci ” Alivanca ” un desert delicios iubit de intreaga familie .

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de ” Alivanca ” un desert delicios .

Lista de ingrediente :

-500 grame branza vaci

-60 grame unt

-doua linguri amidon

-doua lingurite ulei

-sare

-6 linguri smantana

-6 oua

-2 linguri faina

-pesmet

Cum se prepara:

Branza se amesteca cu untul, smantana, sarea, se adauga galbenusurile, se omogenizeaza bine .

Se incorporeaza faina cernuta, albusurile batute si amidonul .

Se unge o tava de copt cu unt, se presara pe fundul ei pesmet, se toarna putin ulei, se rastoarna continutul in tava.

Se coace la cuptorul incins la 180 de grade timp de o jumatate de ora, apoi circa 15 minute la 200 de grade.

Va uram : Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"