close

Cand aveti musafiri puteti prepara ceva foarte rapid . Pentru un bufet pe fuga aperitivul din branza de burduf este tocmai potrivit.

Cand aveti musafiri puteti prepara ceva foarte rapid . Pentru un bufet pe fuga aperitivul din branza de burduf este tocmai potrivit.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Aperitiv din branza de burduf.

Lista de ingrediente :

-o jumatate kilogram branza de oaie

-cinci sardele

-chimen

-100 ml bere

-100 ml smantana

-ceapa

Cum se prepara :

Branza se zdrobeste cu furculita apoi se toarna berea si smantana.

Chimenul se macina, se adauga in compozitie, la final se adauga sardelele si ceapa rasa .

Se omogenizeaza foarte bine si se adauga sare .

Va uram :

Pofta buna!

BONUS

Lasagna de post cu branza tofu. O mancare incredibil de gustoasa!

In acest articol va vom oferi o reteta de Lasagna de post cu branza tofu.

Lista de ingrediente:

– 250 mililitri suc de roșii

– 1 pachet foi de lasagna fără ou

– 450 grame spanac congelat

– 450 grame brânză tofu

Pentru sosul alb:

– sare

– 500 mililitri lapte

– 3 linguri făină

– piper

Cum se prepara:

1. Dam spanacul congelat intr-un clocot iar apoi il lasam sa se scurga.

2. Apoi, branza totu o maruntim si o amestecam cu spanacul scurs bine.

3. Preparamm sosul alb, punand la fiert laptele de soia cu faina, iar apoi amestecam continuu pana se ingroasa, urmand condimentam dupa gust cu sare si piper.

4. Punem foile de lasagna la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

5. Pregatim o tava de cuptor, punem un strat subtire de sos alb, urmat de un rand de foi de lasagna,

6. Se așază apoi straturi alternative de suc de roșii, amestec de tofu, foi de lasagna și sos alb.

7. Bagam la cuptor pentru 40 de minute si lasam sa se coaca.

Va uram pofta buna!

Bonus

Sote de ciuperci cu chiftelute de soia, un preparat delicios de post.Sote de ciuperci cu chiftelute de soia, un preparat delicios de post.

In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Sote de ciuperci cu chiftelute de soia.

Lista de ingrediente :

-250 grame ciuperci

-un ardei un cartof

-30 grame faina

-sare

-boia de ardei

-o ceapa mica

-100 grame soia granule

-un catel usturoi

-30 grame ulei

-piper

Cum se prepara :

Granulele de soia le punem la fiert in apa cu sare si piper, cand sunt fierte le punem la scurs, le amestecam apoi cu usturoiul pisat, faina, cartoful razuit marunt, piper, sare, boia si ulei .

Omogenizam bine compozitia dupa care facem parjoalele si le prajim in ulei incins .

Curatam ciupercile, ardeiul si ceapa le taiem, le punem la foc mic impreuna cu zece grame ulei.

Se amesteca din cand in cand, se adauga putina apa sa se patrunda bine .

Se condimenteaza cu piper, sare si boia .

Cand sunt gata le luam dupa foc, le servim impreuna cu chiftelutele .

Va uram :

Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"