close

Ceva nou, si foarte gustos. Rulouri de piept de pui cu verdeata , un aperitiv delicios potrivit pentru orice ocazie!

rulouri de pui cu verdeata

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de rulouri de pui cu verdeata.

 

Lista de ingrediente:

 

          Piept de pui – 800 grame

          Verdeturi – 1 (frunze de usturoi, ceapă verde, patrunjel, menta) 

          Uleiul de măsline – 1 lingură. 

          Piper negru și sarea – dupa gust

 

 

Cum se prepara:

Am întins fileul de piept de pui fără piele și l-am filetat ușor la o grosime de 0,5 centimetri. Am asezonat cu sare si piper.

Am pus verdeata intr-un castron si am trecuto prin blender, unde se adauga ulei de măsline, piper și sare, pana se obtine o pasta.

Am răspândit acesta pasta peste pieptul de pui.

Îndoiți pieptul cu grijă, formand rulouri, și împachetați-l bine într-o folie alimentara. Puneti rulourile de pui in apa fiarta , la foc mic, si le fierbeti pentru aproximativ 30 de minute.

Scoatem rolele cu ajutorul unei palete de bucatarie, le lasam la racit, dupa care scoatem folia.

Tăiați dupa plac, asezati pe un platou, și le serviți.

 

 

 

Va uram pofta buna!

 

x
Dati-ne un "Like"