close

Daca vei consuma zilnic acest ceai, nu vei mai avea probleme cu ficatul si sistemul digestiv.

22.03-POZA art.1 (29344911_1877978585610792_2041251789_n

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Ceai de menta.

Lista de ingrediente:

-1 portocală

-1 litru de apă

-1 lămâie

-3 linguri de miere

-50 grame de mentă

Cum se prepara:

Punem apa la incalzit intr-o cratita, dara fara a o aduce in punctul de fierbere.

Apoi punem cele 50 de grame de menta si lasam sa fiarba 5 minute la foc mic.

Dupa acest timp, luam ceaiul de pe foc si il lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

Sucul de lamaie si portocala il vom stoarce dupa care il adaugam in decoctul rece urmand sa amestecam.

Punem mierea si mai amestecam dupa care strecuram ceaiul.

Pentru efecte sigure, trebuie servit 2 saptamani in fiecare zi.

Va uram pofta buna!

Bonus

Va prezentam o reteta de ceai care va va ajuta sa scapati de disconfortul abdominal.

In acest articol va vom oferi o reteta de ceai cu ceapa.

Lista de ingrediente:

-200 mililitri de infuzie de ceai

-1 ceapă

Cum se prepara:

Ceapa o curatam de coaja, iar apoi o taiem in 4 dar nu pana la final pentru a nu se desface.

Apoi pregatim o cana cu ceai fierbinte, punem ceapa si lasam sa se infuzeze 10 minute.

Acest remediu se consuma de fiecare daca cand simtiti un disconfort abdominal.

Disconfortul abdominal poate apărea în cel mai nepotrivit moment, atunci când nu aveți la îndemână nici un medicament. Această metodă vă va ajuta să scăpați de durerile de burtă, se va ameliora activitatea intestinelor și va va regla scaunul.

Va dorim multa sanatate!

Bonus

Ce poate fi mai delicios alaturi de o cafea sau un ceai, decat biscuitii pe baza de chefir. Va las reteta aici.
In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Biscuiti pe baza de chefir.

Lista de ingrediente:

– doua pahare kefir

– 500 g faina

– o lingurita bicarbonat de sodiu stins in otet

– scortisoara pudra

– o jumatate pahar zahar

– 2 linguri ulei

– zahar pentru pudrat

Cum se prepara:

Intr- un vas punem chefirul si adaugam uleiul, zaharul si omogenizam foarte bine.

Deasupra punem bicarbonat stins cu otet si faina.

Amestecam pana devine un aluat consistent.

Il intindem pe un blat de bucatarie de grosime 0,5cm .

Il punem intr- o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei sau unt.

Aluatul il pudram cu zahar si scortisoara dupa preferinta.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana se rumeneste.

La final scoatem tava si putem taia bucatele, in forma dorita.

Va dorim pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"