close

Este un aperitiv tare delicios, acest drob de ciuperci cu verdeata. Il vei repeta sigur.

Este un aperitiv tare delicios, acest drob de ciuperci cu verdeata.Il vei repete sigur.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Drob de ciuperci cu verdeata.

Lista de ingrediente:

-o jumatate kilogram ciuperci

-2 cepe

-doua legaturi ceapa verde

-marar verde

-patrunjel

-5 oua

-sare

-3 linguri smantana

-faina

Cum se prepara:

Se toaca ceapa, se caleste, se adauga ciupercile taiate feliute pana cand scade apa.

Cand au scazut se ia de pe foc si se lasa la racit .

Se amesteca cu foile de ceapa verde taiate marunt, se adauga verdeata tocata , sare, piper si se amesteca cu 4 galbenusuri si albusurile batute spuma.

Se face o coca dintr- un ou, 3 linguri de smintina, sare, faina cat cuprinde.

Se framanta bine, se intinde o foaie care se aseaza intr- o cratita tapetata cu hartie de copt.

Foaia imbracand si peretii laterali, depasind marginile.

Se toarna compozitia de ciuperci, se acopera cu marginile foii de aluat.

Se unge cu unt pe deasupra si se introduce la cuptor pana se rumeneste.

Echipa Specialitatea Casei va ureaza:
Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"