Etapele realizării unei manichiuri moderne cu gel

Manichiurile moderne pe bază de geluri pentru construcție nu reprezintă doar un moft…la modă. Foarte multe persoane le preferă deoarece sunt foarte estetice în primul rând și datorită faptului că există nenumărate metode de decorare interesantă a unghiilor în felul acesta.

Așadar, puteți deveni și dumneavoastră interesați de felul în care se realizează o manichiură de tip gel astăzi în cele mai profesionale saloane de manichiură și pedichiură de la noi din țară.

Etapele unei manichiuri moderne de tip gel

Orice manichiură de tip gel și orice manichiură semipermanentă începe întotdeauna cu o foarte bună pregătire a unghiilor. Aceasta constă în curățarea suprafeței unghiilor cu un instrument special care se numește buffer. Este un fel de pilă care trebuie să aibă o anumită granulație pentru a obține o netezire uniformă a unghiilor. Scopul acestui lucru este de a realiza o foarte bună aderență a substanțelor la suprafața unghiei naturale.

De asemenea, în această etapă se vor îndepărta și cuticulele care vor trebui să fie foarte bine hidratate. Pentru curățarea perfectă se va folosi aspiratorul de praf și soluțiile profesionale pentru degresare.

După aceste lucruri, se vor aplica soluții speciale și un gel special care va fi uscat cu ajutorul lămpii de tip UV sau LED. Orice manichiură modernă va fi finalizată cu aplicarea ultimului strat special de soluție Top Coat. Este soluția care va sigila perfect manichiura, o va proteja și îi va oferi strălucire timp îndelungat.

Produse profesionale pentru realizarea manichiurilor cu gel ultramoderne

Enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România care comercializează o impresionantă gamă de produse de acest gen pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri moderne. Este vorba despre mai mult de 600 de tipuri de oje semipermanente, despre multe tipuri de kit-uri de unghii, despre peste 120 de tipuri de geluri pentru construcție, de geluri color, de toate categoriile de soluții pregătitoare, oje fosforescente, soluții de degresare, aparatură ultramodernă, accesorii și ustensile, dezinfectante profesionale, etc.

Cele mai apreciate produse sunt gelurile pentru construcție care sunt dedicate oricărui tip de manichiură. Sunt produse fabricate de către producători celebri în foarte multe țări ale lumii: CANNI, FSM, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, etc.

Se lucrează foarte ușor cu aceste produse și prețurile nu sunt deloc ridicate. De asemenea, credem că vă mai sunt utile și pudrele acrilice incluse în oferta Enails.ro precum și toate tipurile de geluri color. Produsele pot fi comandate în orice cantitate online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la predarea coletului.

IMPORTANT!!  Orice produs profesional inclus în oferta magazinului online Enails.ro poate fi comandat atât de către companii cât și de către persoane fizice.