close

Fasole verde la tigaie. Ieftina, super sanatoasa, extrem de gustoasa si usor de incropit.

chto-prigotovit-iz-sparzhevoj-fasoli-2

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de fasole verde la tigaie.

Lista de ingrediente:

-3-4 cepe medii

-600 grame fasole verde

-6 căței de usturoi tocați

-sare, piper, mărar și pătrunjel tocat – după gust

-5 roșii medii

Cum se prepara:

Taiem fasolea verde în bucăţi de 2-3 cm, o punem intr-o cratita şi o oparim putin în apă cu sare.

Dam sub un jet de apă rece şi lasam la scurs.

Tocam ceapa marunt şi o adaugam în tigaia cu ulei încins, amestecând continuu.

Când devine transparentă, adaugam în tigaie fasolea verde şi jumătate din cantitatea de roşii. Se lasă 5 minute pe foc, până se sting roşiile.

Adaugam şi restul de roşii, verdeaţa şi usturoiul şi se lasă sub capac până când fasolea e fiartă. Se mai prăjeşte fără capac încă un minut şi se serveşte fierbinte.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"