close

In fata acestui preparat nu poti rezista. Tochitura de porc este o delicatesa desavarsita.

In fata acestui preparat nu poti rezista. Tochitura de porc este o delicatesa desavarsita.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Tochitura de porc.

Lista de ingrediente:

-750 grame carne de porc

-100 grame untura de porc

-10 catei usturoi

-2 ardei dulci

-sare

-piper

-400 grame rosii

-200 ml vin alb

-trei cepe

-2 ardei iuti

Cum se prepara :

Carnea se taie cubulete, se adauga sare si se prajeste cu untura pana se rumeneste .

Ceapa se curata si usturoiul, se maruntesc, se adauga peste carne in tigaie.

Rosiile se curata de coaja si seminte se toaca marunt se adauga si ele in tigaie.

Ardeii se curata de codite si seminte, se taie fasii, se pun peste celelalte ingrediente in tigaie, se pune sare, piper .

Se adauga ardei iute dupa preferinta, se inabuse sub capac circa 15 minute .

Se adauga vinul se mai da un clocot si se ia de pe foc .

Se serveste cu mamaliguta .

Va uram : Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"