close

Mancarurile calde si hranitoare precum aceasta mancare de naut cu sos de busuioc sunt binevenite la cina.

26.02-POZA art.5 (mancare-de-naut-cu-busuioc-580×400

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de mancare de naut .

Lista de ingrediente:

-3 linguri de pastă de roşii

-3 linguri ulei de măsline

-800 grame năut fiert şi scurs

-sare

-6 căni supă de legume

-5 fire de oregano

-4 tije de ţelină, tocate

-3 felii groase de pâine, fără coajă, tăiate în bucăţi şi veche de 2 zile

-1/2 cană frunze de busuioc proaspăt (pentru cine nu ţine post se poate folosi sos pesto)

-1 ceapă roşie mare, tocată mărunt

-piper

Cum se prepara:

Punem o cratita mai mare cu ulei la incins, punem ceapa si telina si condimentam cu sare si piper si lasam sa se caleasca aproximativ 10 minute.

Punem pasta de rosii si oregano, si amestecam 60 de secunde .

Apoi turnam supa d elegume si lasam sa fiarba inca 5 minute.

Punem painea si nautul si mai lasam sa fiarba 7 minute pana se ingroaasa.

Condimentam cu sare si piper dupa gust iar apoi putem servu sos pesto deasupra sau frunze de busuioc.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"