close

Mare atentie. Daca se formeaza spuma in timp ce fierbeti carnea trebuie sa procedati astfel..

s604x0_spuma

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi informati de cum trebuie procedat atunci cand fierbeti carnea si se formeaza spuma.

De obicei punem carnea la foc, iar cand apa incepe sa fiarba ,inlaturam spuma imediat care sa format.
Spuma nu reprezinta decat proteine supuse procesului de coagulare, iar atunci cand carnea este pusa la fiert in apa rece, aceste proteine, precum si saruruile minerale se dizolva in apa.
Daca veti folosi doar carnea, puneti-o direct in apa fierbinte, si nu trebuie sa va grabiti sa inlaturati spuma, deoarece ea are o valoare nutritiva pe care o va transmite bulionului.
Ca sa nu aveti emotii in ceea ce priveste spuma formata , adaugati in vasul in care fierbeti carnea o ceapa intreaga
In acest fel spuma nu se va mai ridica la suprafata.
Deasemenea atrag atentia asupra culorii inchise sau deschise a spumei.
Spuma de culoare inchisa contine celule de sange si trebuie inlaturata.

 

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"