close

O armonie de arome intr- un desert nemaipomenit din branza de vaci.

O armonie de arome intr- un desert nemaipomenit din branza de vaci.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Papanasi din branza de vaci.

Lista de ingrediente:

-500 grame branza de vaci

-10 grame zahar vanilat

-o lingurita coaja rasa de lamaie

-o jumatate de lingurita turmeric

-o lingura de unt

-trei linguri lapte

-220 grame zahar

-3 oua

-o lingura amidon

-o jumatate pahar de visine

-doua linguri cacao

Cum se prepara :

Branza se trece prin sita se amesteca cu ouale, zaharul vanilat si zahar 120 g zahar.

Se adauga apoi amidonul si turmericul .

Amestecati bine in blender .

Apa se duce in punctul de fierbere, se toarna peste visine si se lasa 15 minute.

Se scurge apa, se usuca visinele, se amesteca visinele cu coaja rasa de la o lamaie si crema de branza.

O tava se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna aluatul, se coace papanasul timp de 50 de minute la 190 grade.

Glazura se pregateste din 100 grame zahar, cacao si lapte.

Se fierbe la foc mic pana devine omogen .

Se scoate papanasul din cuptor se lasa la racit se toarna glazura deasupra .

Va uram : Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"