close

O gustare excelenta pentru micul dejun sau pranz si se prepara doar in 15 minute.

13.03-POZA art.10 (oladii

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Oladii din oua fierte si verdeata.

Lista de ingrediente:

-1 priză de sare

-100 grame de ceapă verde

-1 ou crud

-200 mililitri de chefir

-250 grame de făină

-ulei pentru prăjit

-1 vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu sau praf de copt

-1/2 linguriță de zahăr

-3 ouă fierte

Cum se prepara:

Taiem ouale marunt sau le radem, ceapa la fel, dupa care adaugam oul crud si chefirul si amestecam totul.

Apoi cernem faina si o adaugam in compozitie impreuna cu sarea, zaharul si praful de copt.

Amestecam totul si il lasam la odihnit un sfert de ora.

Punem o tigaie cu ulei la incins si punem oladiile la prajit pana se rumenesc.

La final le putem servi cu smantana.

Va uram pofta buna!

Bonus

Veti obtine o cina completa, cu aceasta reteta delicioasa, de oladii din varza servite calde cu sos de smantana, usturoi si marar .

In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Oladii din varza servite calde cu sos de smantana, usturoi si marar .

Lista de ingrediente:

-700 grame varza

-100 grame faina de secara

-sare

-piper

-doua oua

-un pahar jumatate apa

Cum se prepara:

Varza se taie marunt, adaugam faina si jumatate din cantitatea de apa. Adaugam sare, piper si oua, se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.

Se toarna apa ramasa si se omogenizeaza.

Uleiul se incalzeste intr- o tigaie.

Cu o lingura luam din compozitie si punem la prajit pe albele parti pana ce devin aurii .

Se aseaza pe un servet absorbant ,se pot servi cu smantana si usturoi .

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"