close

Parjoale din fasole si morcov. Perfecte pentru perioada de post.

12.03-POZA art.7 (parjoale-de-post

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Parjoale din fasole si morcov.

Lista de ingrediente:

-1 ceapă

-sare și piper

-fasole

-1 morcov

-pesmet

-usturoi – după gust

-1 cartof

Cum se prepara:

Pentru inceput punem fasolele la fiert.

Apoi punem si cartoful cu morcovul la fiert, iar cand sunt gata le lasam sa se raceasca si le curatam de coaja.

Curatam ceapa, o taiem bucatele si o punem la calit.

Apoi punem totul intr-un bol, amestecam si dam compozitia rezultata prin masina de tocat carne.

Apoi le condimentam cu sare si piper, si adaugam usturoiul tocat.

Modelam parjoalele, le dam prin pesmet si le punem la prajit in ulei.

Putem servi parjoalele cu sos de rosii inabusite cu ierburi de provence.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"