close

Paste umplute cu carne si sos de rosii. O reteta delicioasa pe care trebuie sa o incerci.

paste cu carne si sos de rosii

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de paste cu carne tocata si sos de rosii.

 

Lista de ingrediente:

 

          500 grame pachet de tuburi  de paste

          1 ceapa tocată mărunt

          500 grame carne tocată

          2 cutii de sos de roșii

           1 cana de smantana

          2 cani de brânză rasă

          2 linguri  de parmezan rasa

 

 

Cum se prepara:


 

Într-o tigaie mare prajiti ceapa.

 

În aceeași tigaie se prăjește carnea până se rumeneste, zdrobind-o cu o spatulă. 

 

Adăugați 500 mililitrii (2 cani) de sos de roșii și coaceți timp de 5 minute.

 

 În cele din urmă, adăugați ceapa prăjită, sare dupa gust și amestecați.

 

 Puteți cu siguranță prăjiți împreună cu ceapa, dar îmi place când ceapa își păstrează gustul în preparatele mele.

 

În timp ce se pregătește umplutura de carne,  se gatesc pastele într-o cratiță mare de apă cu sărată. 

 

Preîncălziți cuptorul la 180 grade.

 

Tapetati cu unt  un vas de coacere dreptunghiular. Umplem pastele cu umplutura preparata, le asezam in vasul pentru coacere, si  se presara cu parmezan ras.

 

Adaugam sosul de rosii.

 

Coaceți timp de 30 de minute într-un cuptor preîncălzit sau până când brânza se topește în partea superioară.

 

Sos din pasta de tomate:

Pentru 1 litru de sos: 350 de grame de pasta de tomate (1,5 cani) + 2,5 cani de apa + 1 lingurita. sare + 2 lingurițe. zahăr. Puteți adăuga orice fel de condimente dupa gust (oregano, busuioc).

 

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"