close

Platourile se vor goli instant cu aceasta reteta de oua umplute.O sa impresionati la orice masa festiva origanizata de dvs. Sunt gustoase si foarte simplu de pregatit…sunt gata in cateva minute.

oua umplute

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de oua umplute.

 

Lista de ingrediente:

          Ouă – 10 buc. 

          Ciuperci – 150 grrame 

          Ceapa – 1 buc. 

          Morcovi – 1 buc. 

          Unt – 30 grame. 

          Ulei vegetal – 2-3 linguri.

          Brânză tare – 10 grame. 

          Cartofi – 10 grrame 

          Semințe de susan – 2 lingurite

          Paprika dulce – 2 lingurițe 

          O legatura de mărar

          Sare 

          Piper 

          300 grame carne tocata

 

 


Cum se prepara:


Se taie ceapa cuburi si un morcov mic,si niste carne tocata și se prajesc în unt și ulei vegetal.
Ciupercile tăiate în felii mici, se adaugă peste ceapa prăjită cu morcovi si carne,dupa care se scot înainte de evaporarea lichidului. Apoi se asezoneaza  sare și piper.
Se taie mararul mărunt.
Se taie cartofii in  chipsuri ,dupa care se da prin blender.
Se da branza pe razatoare.
Decojiti ouăle fierte , si taiatile de-a lungul a două jumătăți și scoateți gălbenușurile.
Două gălbenușuri se dau pe razatoare pentru ornare.
Galbenussurile  rămase sunt adăugate la ciuperci și zdrobite cu un blender.
Din comăpozitia formata, formam bile.
Se toarnă bilele în mărar, în semințele de susan prăjite, în paprika roșie dulce, în brânză tare, în chipsuri de cartofi, în gălbenușuri.
Acest mix de gustări colorate, ușoare și gustoase sunt gata. Decorați orice masă festivă!

 

 

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"