close

Pufoase si delicioase parjoalele din varza va vor cucerii de la prima inghititura .

Pufoase si delicioase parjoalele din varza va vor cucerii de la prima inghititura .

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Parjoale din varza.

Lista de ingrediente :

-1 kg varza

-o jumatate pahar gris

-2 catei usturoi

-ulei

-o ceapa

-jumatate de pahar faina

-verdeata

-pesmet

-sare

Cum se prepara :

Varza se taie in patru, se fierbe cu apa si sare circa 10 minute.

Se pune in strecuratoare si se da prin masina de tocat.

Se stoarce lichidul, ceapa sa da prin razatoarea mica si usturoiul se piseaza .

Mararul se toaca, se adauga ceapa, marar, usturoiul, in varza se condimenteaza cu sare, piper si condimente preferate .

Se omogenizeaza bine, se adauga faina si grisul, se amesteca toate .

Se formeaza parjoalele, sa trec prin pesmet si se prajesc si pe o parte si pe alta pana devin aurii .

Se servesc calde cu garnitura preferata .

Va uram : Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"