close

Pui Venetian, am facut azi si e super delicios. Incercati sivoi caci nu dureaza mult.

Pui Venetian

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Pui Venetian.

Lista de ingrediente:

– 1 kg de pui

– 100 gr ulei

– 1 kg arpagic

– 300 gr ciuperci

– 100 gr costita afumata

– 100 ml vin rosu

– verdeata

– sare

Cum se prepara:

Puiul se spala, se curata, se portioneaza, se sareaza si se prajeste in putin ulei.

Cand este aproape gata se stinge cu vin si se mai prajeste cateva minute.

In putin unt se caleste arpagicul oparit bine.

Se adauga ciupercile taiate fasii si costita afumata taiata cubulete si se calesc in continuare 15 minute.

La fiecare portie se pune o bucata de carne si o cantitate corespunzatoare de arpagic cu ciuperci si costita si se presara pe deasupra verdeata tocata marunt.

Echipa Specialitatea Casei, va ureaza:
Pofta buna !

x
Dati-ne un "Like"