close

Rulouri de vinete cu carne si verdeturi, oaspetii si familia vor fi cu adevarat incantati.

rulouri de vinete cu carne

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de rulouri de vinete cu carne.

 

Lista de ingrediente:

          2 vinete medii

          2 catei de usturoi

          Oțet balsamic – 1 lingură

          O legatura de patrunjel

          Măsline

          sare, piper negru proaspăt măcinat

          carne tocată – 100 grame

          parmezan ras – 4 linguri

          vin alb sec – 3/4 ceasca

          pasta tomate – 1 lingura.

 

Cum se prepara:

 

Vinetele se spală și se taie de-a lungul in felii de 0,5 cm grosime. Puneți într-un vas, sare din abundenta. Lăsați timp de 15 minute.
Apoi se fierb in apa clocotita timp de 2-3 minute (sau se prajesc pe ambele parti in ulei vegetal).

Frunzrle de pătrunjel, măslinele și usturoiul se taie și se combină cu carne tocată, sare, si se condimentează cu piper, se adaugă brânză rasă și se amestecă.

Preîncălzi cuptorul la 180-200 de grade.
Puneți umplutura pe feliile de vinete, ruland fiecare felie in parte.. Așezați rulourile de vinete in tava. Pasta de tomate se dilueaza cu o cantitate mica de apa, adaugati otetul balsamic din vin, amestecati si turnati acest amestec peste rulouri. Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30-40 de minute. Serviți cu patrunjelul tocat și cu brânza rasă.

 

Va uram pofta buna!

 

x
Dati-ne un "Like"