close

Un mic dejun super delicios si sanatos pregatit la cuptor.

12.03-POZA art.2 (Brânzoaice-la-cuptor

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de branzoaice.

Lista de ingrediente:

-3-4 linguri de făină

-500 grame de brânză dulce de vaci

-2 ouă

-½ linguriță de praf de copt

-3 linguri de zahăr sau după gust

-un praf de sare

-½ linguriță de zahăr vanilat

Cum se prepara:

Branza o vom pasa cu ajutorul unui zdrobitor.

Intr-un bol combinam ouale cu zaharul tos si cel vanilat si amestecam.

Cernem faina pe care o adaugam impreuna cu praful de copt, praful de sare, compozitia de oua in bolul cu branza si amestecam.

Daca este prea moale, mai adaugam faina.

Formam bilute, le presam in palme si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Le bagam la copt 20 de minute la temperatura de 180 de grade celsius.

Cand sunt gata, le presaram cu zahar pudra si le putem servi cu dulceata, smantana sau miere.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"