close

Un super bufet pentru mic dejun, format din avocado, rosii si usturoi.

Un super bufet pentru mic dejun, format din avocado, rosii si usturoi.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Mic dejun, format din avocado, rosii si usturoi.

Lista de ingrediente :

-o rosie

-doua linguri suc de lima

-doua fructe avocado

-un catel usturoi

Cum se prepara :

Fructele de avocado se curata, se taie cubulete, se strivesc cu furculita.

Se adauga sucul de lima, usturoiul pisat si rosia si se omogenizeaza bine .

Se poate servi pe cipsuri de cartofi sau pe paine prajita ornata cu felii de rosii .

Va uram :

Pofta buna!

BONUS

Sandvisuri calde italiene – gustare pe cinste pentru o cina rapida!

Ingrediente:

-2 catei de usturoi

-6 chifle

-18 felii de salam

-125 g d eunt moale

-12 felii de mozzarela

-1 priza de sare

-1.5 lingurita de condimente italiene

-ardei iute

-24 felii de pepperoni

-12 felii de sunca afumata

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 de grade.

Intr-un bol, amesteca unt cu usturoi presarat, sare si condimente italiene si unge interiorul chiflelor cu acest amestec. Patreaza 2 linguri din amestec.

Aranjeaza, 2 felii de mozzarela, 2 felii de sunca, 4 felii de pepperoni, 3 felii de salam si 4 rondele mici de ardei iute in fiecare chifla.

Apoi pune cele 6 chifle pe o tava de copt unsa cu ulei. Unge fiecare chifla cu amestecul pe care l-ai pastrat mai devreme.

Se coc chiflele pentru 10 minute.

Pofta buna!

BONUS

Va prezentam reteta unei salate de boeuf incredibil de gustoase. Este nelipsita de pe mesele festive!

In acest articol va vom oferi o reteta de Salata de boeuf.

Lista de ingrediente:

-1 piept de pui

-3-4 cartofi fierti

-1 telină mică

-2-3 castraveti murati

-3-4 morcovi

-1 cutie mica de mazăre

-sare după gust

Ingrediente pentru maioneză:

-2-3 picături de zeamă de lămaie

-1/2 de lingură de mustar

-1 gălbenus de ou crud

-50 mililitri ulei

Cum se prepara:

Punem carnea la fiert intr-o cratita cu apa si putina sare.

Intr-o cratita separata punem morcovii si cartofii si lasam sa fiarba.

Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le tocam marunt. Aceeasi procedura o vom aplica si in cazul pieptului de pui si a muraturilor.

Toate ingredientele le punem intr-un bol, in care mai adaugam boabele de mazare si completam cu sare dupa gust iar apoi adaugam foarte bine ingredientele.

Cum preparam maioneza:

Galbenusul fiert il vom amesteca cu untul si mixam adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie.

Mixam maioneza pana cand obtinem cantitatea dorita.

La final amestecam totul si asezonam cu sare.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"